Този сайт използва "бисквитки" ("кукита"), за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки да разглеждате сайта, Вие се съгласявате с използването на бисквитки съгласно нашите "Общи условия за ползване".

Условия за връщане

BelezeCosmetics.com Ви дава възможност да върнете закупен от Вас продукт в 3 (три) дневен срок от получаването му и ние ще Ви възстановим сумата, която сте заплатили за него, при следните условия:

  • Продуктите, закупени от BelezeCosmetics.com могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали си физическо или юридическо лице.
  • Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни или които са повредени от теб, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.
  • Трябва да върнеш продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай, че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта.
  • В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка.
  • В случай, че си закупил повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

Ако състоянието, в което ни връщате продукта не отговаря на посочените условия, BelezeCosmetics.com си запазва правото да ви го върне обратно , като разходите за доставка ще са за ваша сметка, а сумата, с която сте го закупили, става невъзстановима.

Разходите за връщането на продукта са за сметка на клиента.

Ако искате да се възползвате от възможността да върнете дадена стока, моля първо да ни уведомите по телефон, имейл или чрез формата за контакт.