Този сайт използва "бисквитки" ("кукита"), за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки да разглеждате сайта, Вие се съгласявате с използването на бисквитки съгласно нашите "Общи условия за ползване".

Конопена свещ с аромат на канела и портокал

Конопена свещ с аромат на канела и портокал
  • 24.00лв.

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Ароматна свещ с аромат на портокал и канела, направена от органичен соев восък с добавено конопено масло.

 Тази конопена свещ е направена изцяло от естествени съставки, без парафин или петролни вещества. Свещта не отделя токсични вещества по време на изгаряне, поради което е напълно безопасна за деца и страдащи от алергии. Свещта може да издържи до 25 часа.

 Маслото от канела има стимулиращи свойства и повишава нивата на енергия. Препоръчва се при лечение на депресия, изтощение и раздразнителност. Вдишването на маслото облекчава също и симптомите на инфекция на горните дихателни пътища.

  Портокаловото масло облекчава напрежението, помага при безсъние, отпуска и подобрява настроението.

  Свещта от коноп на India Cosmetics може да се използва и при масаж на тялото, тъй като точката на топене е сравнително ниска, което означава, че разтопеният восък може да се излее директно върху кожата, без да причини изгаряния. След нанасяне на восък кожата остава дълго време овлажнена, гладка и копринена, а маслените аромати оставят много приятен аромат.