Този сайт използва "бисквитки" ("кукита"), за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки да разглеждате сайта, Вие се съгласявате с използването на бисквитки съгласно нашите "Общи условия за ползване".

Маша за къдрене Remington

Маша за къдрене Remington
  • Производител: Remington
  • Код: Ci9132
  • Наличност: Изчерпан
  • 104.99лв.

БЪРЗА ПОРЪЧКА


Маша за къдрене Remington  PROLUXE

С максимално близък до професионалния дизайн, машата за коса Remington PROLUXE има възможност за регулиране на температурата от 120 до 210 градуса, а след нагласяване, може да бъде заключена, за да избегнете случайна промяна.

Тази маша за коса е с широка основа за големи къдрици, букли и спирали, a OPTIheat технологията следи за равномерно разпределение на температурата за повече защита.

Машата загрява само за 30 секунди, а след 60 минути от съображения за сигурност,ще се самоизключва.

Кабелът е със система против усукване.

В комплекта е поместена термоустойчива чантичка.


Гаранция: 
5 години

Най-новата серия на Remington е вече тук - PROLUXE - с изключителен дизайн, най-новите технологии и тенденции. Ето и подробностите за новата маша за къдрене от колекцията - Remington  PROLUXE:

Създадена да се доближава до професионалните уреди максимално по ефективност на работа, удобство и трайност на резултата, новата маша за коса Remington CPROLUXE идва с възможност за регулиране на температурата в диапазона 120-210 градуса с удобни бутони. Те могат да се заключват, за да избегнете случайна промяна по време на работа.

Тази маша за коса разполага с работен елемент с ширина от 32мм, за големи къдрици, букли и спирали.

Също, помислено е и за по-устойчив захват, за повече удобство и уверена работа.

OPTIheat технология равномерно разпределя температура по цялата дължина на работния елемент, избягва горещи ядра и намалява вероятността за увреждане на косата, предизвиквано от прекомерно или неравномерно загряване. При необходимост насочва топлина към по-дебелите части на кичура, а GRIP TECH иновацията предотвратява плъзгането на кичура към дръжката по време на работа.

Ако случайно забравите машата включена, тя ще се самоизключи след 60 минути от съображения за сигурност.

Кабелът не се усуква по време на работа, тъй като е с подвижна връзка, която Ви дава свобода на движенията.

В комплектът ще намерите и чантичка за съхранение с топлоустойчиво покритие.

Машата за коса Remington  PROLUXE постига работна температура само за 30 секунди, както е характерно за продуктите от високия клас, а трайността на оформените прически може да достигне до 24 часа*