Този сайт използва "бисквитки" ("кукита"), за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки да разглеждате сайта, Вие се съгласявате с използването на бисквитки съгласно нашите "Общи условия за ползване".

Сешоар Remington 2300W Pro Air Light

Сешоар Remington 2300W Pro Air Light
  • Производител: Remington
  • Код: AC6120
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 104.99лв.

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Технически характеристики

Мощност: 
2200W
Ниво на шум в db: 
78db
Тип решетка: 
Метална
Подвижна задна решетка: 
Да
Студена струя Cool Shot: 
Да
Йонизирана струя: 
Да
Приставки: 
Дифузер
Концентратор
Степени на скоростта: 
2
Степени на топлина: 
3
Дължина на кабела: 
2.50 м.
Тегло: 
1110 гр.
Допълнителни: 
Компактни размери
Олекотен дизайн
Понижено ниво на шум
Халка за окачване

Акцентът в този модел е поставен върху намаленото тегло на продукта в комбинация с намалено тегло, като сме се постарали това по никакъв начин да не се отразява на функционалността и представянето на уреда.

В компактните размери на този нов сешоар поставихме безкомпромисна мощност от 2200 вата и здрав, професионален мотор. Обичайно повишената мощност идва за сметка на по-високо ниво на шум, по-голямо тегло и по-голям размер, но ние помислихме и за това със специална система за понижаване на шума и теглото, както и на размера. Теглото на целия комплект с аксесоарите е едва 1110 грама!

Ние знаем, че търсите професионален резултат от нашите уреди. Ето защо в комплекта добавихме и пълен комплект аксесоари. Широкият 11мм концентратор от комплекта ще подсигури бързо сушене. Тесният 7мм концентратор ще Ви помогне в изправянето на косата. Дифузерът ще Ви помогне в придаването на обем в прическата.

За да удължите живота на този сешоар, погрижихме се и за неговото лесно почистване. Задната му решетка се сваля с едно лесно завъртане. Така ще можете да почистите лесно сешоара, за да може той да Ви служи дълго и вярно.

Разбира се, погрижихме се и за стандартните, но важни характеристики: шест комбинации на на температура и скорост, 3м дълъг кабел за удобна работа, йонна система за намаляване на вредното наелектризиране, студена струя за фиксиране на прическата.

Гарантираме безупречната работа на сешоара за 5 години