Този сайт използва "бисквитки" ("кукита"), за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Продължавайки да разглеждате сайта, Вие се съгласявате с използването на бисквитки съгласно нашите "Общи условия за ползване".

Луксозен подаръчен комплект за красота

Луксозен подаръчен комплект за красота
  • Производител: Japan cosmetics
  • Код: 105
  • Наличност: Налично
  • 49.99лв.

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Луксозният подаръчен комплект за красота на MITOMO Япония съдържа 8 различни козметични маски за лице, със следните основни съставки: злато и пчелна отрова, екстракт от охлюви и EGF (епидермален растежен фактор), Syn-ake (аналог на змийския пептид) и EGF, колаген, хиалуронова киселина, саке, оризов квас, масло от чаено дърво. Точният състав може да се намери на опаковката на всяка маска.


Луксозният подаръчен комплект за красота на MITOMO Япония включва 8 маски за лице:

1. Подмладяваща маска Злато + Пчелна отрова, подходяща и за най-чувствителната кожа – тази маска все още не може да бъде закупена отделно, а само в нашия луксозен подаръчен комплект. Очаквайте скоро и в единична продажба!

 

2. Регенерираща маска Syn-ake + EGF (епидермален растежен фактор) – тази маска все още не може да бъде закупена отделно, а само в нашия луксозен подаръчен комплект. Очаквайте скоро и в единична продажба!

 

3. Обновяваща маска с екстракт от охлюви + EGF (епидермален растежен фактор) – тази маска все още не може да бъде закупена отделно, а само в нашия луксозен подаръчен комплект. Очаквайте скоро и в единична продажба!

 

4. Изглаждаща чамаска с Колаген + Lithospermum

 

5. Подмладяваща маска с Хиалуронова киселина + Lithospermum

 

6. Успокояваща маска с екстракт от чаено дърво

 

7. Хидратираща маска с екстракт от Саке

 

8. Подхранваща маска с екстракт от ориз

 

Тези продукти се отличават с уникална технология, която осигурява интензивно, незабавно и непрекъснато хидратиращо усещане за чувствителната кожа. Веднъж абсорбиран, серумът на маската дълготрайно насища кожата отвътре и трайно възстановява идеалното й ниво на влага благодарение на високо концентрираните активни съставки в него.

В сравнение с много други маски за лице на пазара, с маските за лице на Mitomo можете да усетите разликата веднага, още след първото използване. След нанасяне на лист-маска върху лицето си, ще забележите, че уморената ви кожа става много еластична, бистра, свежа и гладка, а тенът се изравнява.

НАЧИН НА УПОТРЕБА НА ЛИСТ-МАСКИТЕ MITOMO

 

 1. Почистете добре кожата на лицето си.

 

 2. Извадете маската от опаковката и я разгънете.

 

 3. Поставете маската върху лицето си и я разпределете равномерно съобразно контура.

 

 4. Оставете маската върху лицето си за 20-30 минути.

 

 5. Когато определеното време изтече, свалете маската и масажирайте лицето си с останала есенция, за да помогнете за по-нататъшното й усвояване.